ponedeljek, 27. december 2010

SKUPAJ V BOJ ! ....malo delo.....

Kakor je že znano, se začnejo podpisi za razpis referenduma proti Zakonu o malem delu zbirati 3. januarja 2011.


        





Obrazec »Podpora volivca zahtevi za razpis zakonodajnega referenduma proti Zakonu o malem delu«, je na voljo vsem z namenom, da ga lahko vsi s svojimi osebnimi podatki izpolnite že pred odhodom na upravno enoto (tam ga pred uradno osebo le podpišete), kar bo prispevalo k temu, da se bo postopek podpisa opravil hitreje s ciljem čim manjše gneče pred okenci.



S strani uradne osebe potrjen obrazec se MORATE ODDATI na stojnici pred upravno enoto, če te ni, pa sindikalnemu zaupniku v podjetju oz. zavodu, ta pa ga mora dostaviti na sedež območne organizacije ZSSS Podravje in Koroška. Posebej bodite pozorni na to, da se obrazec mora izpolniti s TISKANIMI ČRKAMI, saj bo v nasprotnem obrazec treba na upravni enoti ponovno izpolniti.



IZJEMNO POMEMBNO JE DEJSTVO, DA bo potrjen obrazec vrnjen volivcu, saj obrazce podpore zbira pobudnik.Potrjene obrazce je potrebno oddati na stojnici pri upravnih enotah, bodisi sindikalnim zaupnikom oziroma jih dostaviti na območno organizacijo !


Glas oz podpis je možno oddati tudi z digitalnim elektronskim potrdilom, (za tiste , ki ga imajo), zato prilagamo navodila za elektronsko oddajo glasu podpore za referendum proti ZMD preko e-uprave.


Ne pozabite,  03.januarja 2011 se začenja naš skupni boj !

Ni komentarjev:

Objavite komentar